Over

Ad van Gameren

De meest gehoorde reactie van mensen met wie ik heb gewerkt is dat ze me een enthousiaste, flexibele en heel goed regisseerbare voice-over vinden met een warme, heldere en betrouwbare stem en dat ik me teksten snel ‘eigen’ maak. Thuis werk ik met professionele opname apparatuur, (o.a. ProTools 12.7.1) waarmee opdrachten snel kunnen worden uitgevoerd.

In de jaren 80 mocht ik bij Radio Veronica Drive In shows presenteren en nu werk ik dus nog altijd met mijn stem, als voice-over en/of presentator. Zo ben ik ‘de stem’ bij Chateau Meiland op SBS6 (in 2019 winnaar van de Televizier Ring), bij ‘Het Roer Om (ook op SBS6), kon je me horen op RTL4 en RTL5 als Voice-Over bij ‘Bij ons aan boord over vliegen met Transavia, op RTL8 bij George Clark’s remarkable renovations,  bij  ‘Green Make Over’ en ‘Geluk op Wielen’  (op SBS6) 

Elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur ben ik te beluisteren bij Radio Gelderland, samen met Jan de Hoop maken we dan ‘De Hoop op zaterdag‘. 

Eind 2014 was ik 1 van de commentatoren bij de (live) uitzendingen van het WK Darts op RTL7. Verder hoor je mijn stem in veel bedrijfsfilms, uitleg videos, commercials en luisterboeken.

U kunt me bellen (06 44002109) of mailen info@advangameren.nl  als u een opdracht hebt voor het inspreken van bijvoorbeeld commercials, radio- en TV – programma’s, documentaires, bedrijfsfilms, luisterboeken, animatiefilms of voice response systemen.

U kunt me ook ‘inhuren’ via (de meeste) grote stemmenburo’s
0
projecten
0
minuten ingesproken
0
Blije klanten