Over

Ad van Gameren

De meest gehoorde reactie van mensen met wie ik heb gewerkt is dat ze me een enthousiaste, flexibele en heel goed regisseerbare voice-over vinden met een warme, heldere en betrouwbare stem en dat ik me teksten snel ‘eigen’ maak. Een mooi compliment kreeg ik ooit van een opdrachtgever. 

Die zei: Als jij het zegt geloven de mensen het gelijk.

Thuis werk ik met professionele opname apparatuur, (o.a. ProTools 12.7.1) waarmee opdrachten snel kunnen worden uitgevoerd.

In de jaren 80 mocht ik bij Radio Veronica Drive In shows presenteren en nu werk ik dus nog altijd met mijn stem, als voice-over en/of presentator. Zo ben ik ‘de stem’ bij Chateau Meiland  (in 2019 winnaar van de Televizier Ring) en ‘Het Roer Om’, (seizoen 1 en 2) bij  ‘Green Make Overen ‘Geluk op Wielen’ (allemaal op  SBS6), bij ‘Bij ons aan boord‘ over vliegen met Transavia, Dierenkliniek Down Under (seizoen 8) bij Verbouwen of Verkopen  en bij George Clark’s remarkable renovations (RTL 4, 5 en 8),  Ook sprak ik de documentaire ‘De Bleekneusjes gaan terug’ in voor TV Gelderland en Omroep Max

Elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur ben ik te beluisteren bij Radio Gelderland, samen met Jan de Hoop maken we dan ‘De Hoop op zaterdag‘. 

Eind 2014 was ik 1 van de commentatoren bij de (live) uitzendingen van het WK Darts op RTL7. Verder hoor je mijn stem in veel bedrijfsfilms, uitleg videos (oa voor UMC Utrecht), commercials en luisterboeken.

U kunt me bellen (06 44002109) of mailen info@advangameren.nl  als u een opdracht hebt voor het inspreken van bijvoorbeeld commercials, radio- en TV – programma’s, documentaires, bedrijfsfilms, luisterboeken, uitlegvideos, animatiefilms of voice response systemen.

U kunt me ook ‘inhuren’ via (de meeste) grote stemmenburo’s
projecten
0
minuten ingesproken
0
Blije klanten
0